Barbecue workshop

Nieuwe data ( onder voorbehoud )


  • Woensdag 12 juli ( vol )
  • Woensdag 23 augustus
  • Woensdag 13 september
  • Woensdag 11 oktober
  • Woensdag 15 november
  • Woensdag 13 december


Professioneel barbecuen? Joost kan het weten

Barbecuen is hot. Maar hoe maak je van dat mooie stukje vlees of groente nou een wereldhit? Dat kom je te weten tijdens een workshop van BBQ Butchers Joost en Rob. Voor hen is barbecuen een koud kunstje zogezegd. Bakken, braden, roken, garen, grillen... ze draaien er hun hand niet voor om. Tot zelf een appeltaart aan toe!

Zo'n workshop is altijd op woensdagavond van 18.30 tot 22.00 uur op het terras van Johnny's Café. Alles komt aan bod: 't op de juiste manier snijden van vlees, nieuwe recepten, bijzondere smaken en technieken, de juiste garing... Er wordt gebarbecued op een Monolith keramische BBQ: de Rolls onder de barbecue's. Jij mag zelf ook aan de "bak", het niet voor niets een workshop: schort voor en handen uit de mouwen dus.

Al dat lekkers moet natuurlijk ook geproefd worden. Cafébaas Johnny zorgt voor de vloeibare begeleiding. Hij heeft speciale biertjes ingeslagen.

Lijkt het je leuk om samen met vrienden en andere carnivoren zo'n BBQ Butchers workshop te volgen Informeer in de slagerij en schrijf je in. Er is per workshop plek voor maximaal 15 personen.

€ 50,00 per persoon.
Inclusief 4 speciaalbieren.


Verslag

Aart Tóth werd erop uitgestuurd om eens de smaakpapillen te testen en verslag te doen. Hierbij zijn verslag.